Mozdulj!

Helló Világ!

Lusta vagyok. Végtelenül lusta. A mozgáshoz való hozzáállás tekintetében churchill-i elveket vallok: No sport! Vagy akár azt is mondhatnám, a mottóm: Lustaság fél egészség!

Most azonban, hogy vészesen közeledek a 30-hoz, és közben időnként azon kapom magam, hogy a kismotoron száguldozó kölkömet alig érem utol, elhatároztam, muszáj valamit sportolni. Mint a legtöbben, én is azzal küzdök, hogy gyerek és munka mellett hova iktassam be a sportot az életembe, és ezt a kifogást kb. fél éve görgetem magam előtt, de most vége. Most már muszáj elkezdenem valamit sportolni!

Hosszan gondolkodtam, hogy mihez is kezdjek hozzá, míg végül a futás mellett döntöttem. Mire 3 hónap múlva betöltöm a bűvös 30-at, addigra le fogok tudni futni egyhuzamban 5 km-t, még ha most 500 méter is hatalmas kihívást jelent, nem ám a tízszerese.

Ez a blog szenvedésem lelkes fejlődésem történetét hivatott megörökíteni, hátha az írás plusz motivációt is jelent. Most pedig nincs más hátra, mint megemelni a kufferem, és mozogni!

forrás: pixabay.com

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!